Tami's garden2. A Tami kertje 2.

Monday, August 27, 2012

A mai kiegészítők: a lepke (ami Tami jelenlegi kedvence) és a saláta párna.

A lepke sima "lógatós" állatka, nekem azért különleges, mert a szabásmintáját én szerkesztettem. Nem túl komplikált, a feje 5 darabból áll+ a csápok. A szárnyak különlegessége, hogy alapjuk a legjobb barátnőm kabátjának ujjából lett szabva, szárnyai a kedvenc színeimben pompáznak.

 

Today's accessories are: the butterfly (which is Tami's present favourite) and the lettuce pillow.

The butterfly is only a 'hangable' animal, it is special for me because I designed the pattern. It is not very complicated, the head is made of five pieces plus the tentacles. The base fabric of the wings is from my best friend's coat, their colours are my favourite ones.

 

 

A kényelemhez elengedhetetlen egy párna. És ha már Tami kertjéről van szó, miért is ne lenne saláta? Kétféle plüsst használtam hozzá, meg egyet a szeméhez. Némi tartást ad az arcnak a papírvetex, amit használtam hozzá. A töltelék egy kibelezett IKEA párnából való, antiallergén es puha is. Szintén saját rajzok alapján. Nektek is tetszenek?

 

To feel comfort one needs to have a pillow. As we are talking about Tami's garden why wouldn't it be a lettuce? I used two different plush for it plus one for the eyes. The face was sewn on papervetex. The filling is from an IKEA pillow, anti allergic and fluffy. Also my design. Do you also like them?

 

2 comments:

Amaranta said...

Mindneképp! nekem is a lepke a kedvencem :-)

Bob said...

Orulok, hogy tetszik Amaranta! :)