Happy New Year!

Friday, December 30, 2011

I hope to have more time and mood for sewing in 2012. Have a very happy, cheerful, lucky, healthy New Year full of beautiful threads, fabric, embroidery, ideas and TIME for your hobby if you are my type :D If not, choose someone : ..................................(here) for you for 2012!

Remélem, jövőre több időm és kedvem lesz varrni megint. Kívánok nektek nagyon boldog, vidám, szerencsés, egészséges Új Évet tele gyönyörű cérnákkal, anyagokkal, hímzésekkel, ötletekkel és IDŐVEl a hobbytokra, ha az én fajtám vagytok. :) Ha nem, válasszatok valamit magatoknak az Új Évre: ........................... (itt).



2 comments:

Hopi-Patch said...

Drága Ági!

Tapasztalataim szerint ha kedved lesz is a varráshoz, időd nem biztos, hogy adatik, hiszen lesz majd valaki más, aki leköti majd az energiáidat... :D
De, azt javaslom, minden egyes percét használd ki, mert ez a legcsodálatosabb időszak egy nő életében, és nem is gondolnád, milyen gyorsan elmúlik...

Azt kívánom, hogy csodálatos, felejthetetlen, örömökben és minden jóban, szépben bővelkedő új esztendő köszöntsön Rád és kis családodra, és feltétlenül szakíts időt némi varrásra is!

Nagy ölelést küldök!
Mónika

36évi said...

Hopinak igaza van (na jó, el ne bízd magad H., nem mindig :P)
Szóval fogsz varrni, de talán még nem jövőre. Viszont sokkal jobb dolgot művelhetsz a varrásnál. :)))
Nagy ölelés, drágám!