Baby's weekly - Week 1. (1. hét)

Sunday, February 5, 2012

As I promised I am here with the actual picture of the project. Some of you were shocked by the eleven pages, so I have to add some more information. According to my calculation, this is going to be around 96,000 stitches including 40 characters to stitch. So yes, I have to be busy to be able to finish it on time. I have started with the under part (water) - no ark without water. I use dark canvas as this was the one with the smallest holes, I really did not want to make it as big as the whole wall. This is not finished yet, but let me show you how it looks. Thank you for your kind words!


Ígéretemhez híven itt is vagyok az első heti képpel. Néhányan már a 11 oldal hallatán kisebb sokkot kaptatok, így akkor most kiegészíteném a dolgot még egy adattal: számításaim szerint kb. 96000 öltés lesz összesen a cucc, 40 figurával. Van tehát mit csinálni, ha időben be akarom fejezni. Az aljával, vagyis a vízzel kezdtem - nincsen bárka víz nélkül alapon. Sötét vászonnal dolgozom, ez volt a legkisebb szemű a boltban (nem akarok egy egész falat betöltőt, hátha mást is ki akar majd rakni a szobájában.... ) Persze még a víz sincs készen, de azért mutatom, hogy néz ki, hátha felcsigázom az érdeklődéseteket. És köszönöm a sok és kedves hozzászólást!

3 comments:

kereni said...

Ez nagyon jó, sokat varrtál. Meg vagy dicsérve. Készen leszel biztosan, csak aludni nem kell sokat. Hogy tervezed az idén még találkozunk?

36évi said...

Jól van szivem, hajrá! Majd hozzad 25-én. Puszi!

patchwitch said...

Eni: nem, nem tudunk már találkozni :( majd gondolok rátok. Dicséretet köszi :D :D nem alvásról ne szólj, 2 napja nem tudok aludni... de ez annyira dühít/elszomorít/aggaszt, hogy hímezni sincs kedvem...

Évi: cupp oda is :D