1st and 99th - 1. és 99.

Saturday, November 17, 2012

Ez a két szám lesz a meghatározója ennek a bejegyzésnek. Ez az első alkalom, mikor sikerült hordható kiscipőket varrni neki. A különleges alkalom, melyre készültek Dédpapa 99. születésnapja, melyen nagyon elegánsnak kell lenni, ezért is készültek a cipők :) Biztos vagyok benne, hogy furcsának tűnhet a színválasztás. Magam is döbbenten láttam a rózsaszín anyagot a kezeim között (igazság szerint az is kiderült, hogy összesen 30 cm rózsaszín cérna volt itthon... Döbbenet, de vennem kell egy spulnival), de T ruhája szürke, rózsaszínű pöttyökkel.

Szürke gyapjúfilcet használtam hozzá, kockás anyaggal béleltem, és a virágok is gyapjúfilcből vannak.

Nagyon mosolygott, amikor kész lett és nyújtotta a lábacskáit, hogy próbáljuk fel. Remélem, ez azt jelenti, hogy tetszik neki :)

 

 

These numbers are the main points of this post. This is the first time I sewed shoes for T and managed to make usable ones. The special occassion for these is her Great-Grandpa's 99th birthday. T should be very elegant today, so she needed some shoes :) I am sure you found strange to see pink flowers on them. Even I was surprised to use this colour (which I do hate), but T has a grey dress with pink dots.

I used grey wool for the shoes, the inside fabric is white-pink checked and the lowers are also made of wool.

She smiled a lot when I finished and let me try them on :) I hope this means she liked them.

 

3 comments:

Julcsi said...

Cukiság!
S hová is süllyedtél, hogy a kedvenc színeimmel dolgozol!! Sőt, mi több! Ebbe is öltözteted T-t?!?!? Írjuk fel valahova:)))))

Kata said...
This comment has been removed by the author.
Kata said...

Tündéri kis cipőcskék!
Azért egy egészalakos képet szívesen meglesnék a ruciban és a cipőben együtt. :o))
Dédpapát isten éltesse! :o)