1st and 99th - 1. és 99.

Saturday, November 17, 2012

Ez a két szám lesz a meghatározója ennek a bejegyzésnek. Ez az első alkalom, amikor sikerült hordható kiscipőket varrni neki. A különleges alkalom, melyre készültek, Dédpapa 99. születésnapja, melyen Tnak nagyon elegánsnak kell lennie, ezért is készültek a cipők :) Biztos vagyok benne, higyfurcsának tűnhet a színválasztás. Magam is döbbenten láttam a rózsaszín anyagot a kezeim között (igazság szerint az is kiderült, hogy összesen 30 cm rózsaszín cérna volt itthon....Döbbenet, de vennem kell egy spulnival....), de T ruhája szürke rózsaszín pöttyökkel :)

Szürke gyapjúfilcet használtam hozzá, kockás anyaggal béleltem és a virágok is gyapjúfilcből vannak.


Nagyon mosolygott, amikor kész lettem és nyújtotta a lábacskáit, hogy próbáljuk fel. Remélem, ez azt jelenti, hogy tetszett neki :)

 

 

These two numbers are the main points of this post. This is the first time I sewed shoes for T and managed to make usable ones. And the special occassion for these is her Great-Grandpa's 99th birthday. T should be very elegant today, so she needed some shoes :) I am sure you found strange to see pink flowers on them. Even I was surprised to use this colour (which I do hate), but T has a grey dress with pink dots :)

I used grey wool for the shoes, the inside fabric is white-pink checked and the flowers are made of pink wool.

She smiled a lot when I finished and she let me try them on :) I hope this means she liked them.

 

0 comments: