A szivárvány ruci - The Rainbow dress

Sunday, June 16, 2013

Múlt héten volt egy jeles esküvő, melyre mi is hivatalosak voltunk. Mindhárman. És Tnek ez volt az első esküvője, hát muszáj volt különlegesen kinézni. :) Akkor eszembe jutott a Pinterest. És hosszan keresgéltem. Amikor megláttam ezt a képet, azonnal tudtam, hogy: EZ AZ! Majd egy mély levegő, és máris szabtam... És aztán kideült, hogy egy, azaz egy darab lila anyag van itthon (pirulok, de rózsaszín sincs több...) És köszönöm kedves Dióhéj barátném segítségét, aki saját festésű lilával lepett meg :) Jól bele is varrtam!

A varrásnak minden percét élveztem! És tuti nem ez volt az utolsó kisruha! Egészen elképesztően gyorsan lehetett vele haladni (már ahhoz képest persze, amire számítottam :))

Az esküvőn pedig, azon túl, hogy nyilván nekem ő volt a legszebb a kis ruhájában, nagyon könnyű volt megtalálni a tömegben a kis szivárványos foltot!

Á és T, legyetek nagyon boldogok! :))

 

Last weeek we were invited to a wedding. All of us. And this was T's first wedding, so she must have been beautiful. :) then I started browsing Pinterest. When I saw this picture I was sure to find THE ONE. I started cutting immediately... Then I found out I only have one single piece of purple fabric (blush, but pink is something similar.....) And thank you for my dear friend, Dióhéj for the great help (she sent me hand dyed purple fabric which I used:))

I enjoyed every moment of sewing. And I am sure this was not the last little dress I made. It was quite a quick work.

At the wedding she was the most beautiful guest (for me, of course) and it was also very easy to find my little rainbow in the crowd!

Á and T, live long happily together! :))

 

4 comments:

Polyák Ildikó said...

Nagyon cuki - így hátulról is.

36évi said...

Nagyon jó lett, csinos a lyány. :D

nagyorsolya said...

Hát ez döbbenet jó, megint! Mennyi idő összedobni egy ilyet? Nekem egy éves projekt lenne, de közelről mondjuk akkor sem mutogatnám. Ha kinövi,hordhatom? :)

kereni said...

Nagyon kis tüdni-bündi. úgy imádtam mikor az enyém is ilyen volt. a ruhácska tökéletes.