A babája-A's doll

Sunday, September 20, 2015

Az egy éves születésnapjára készítettem, de már csupaszon is használatba vette, szerette úgy is. Aztán egy ideje mutogatta, hogy varrjunk neki ruhát, és végül készen is lett, a tunika meg a naci. Saját terv :) a cipő még hátravan :) és mindig könnyekig meghatódom, mikor magához szorítja, és úgy járkál vele fel s alá a lakásban. :)

A ruhácska anyaga T egyik nadrágjából maradt, a naci egy féltve őrzött, Luxemburgban kapott ajándék anyag, a kék pedig a maradék a takarója anyagából, ami már majdnem kész :)

 

 

It was a present for her first birthday, and as it was finished she started to use it naked. She loved it very much but some weeks ago she started to 'tell' me to sew clothes for it. And finally clothes are ready :) and she loves the dolly with her clothes and loves walking around the flat hugging the dolly. And that makes me absolutely happy and tears are coming to my eyes somehow :)

The dress is made of the fabric of T's capris, the little trousers are made of a fabric I got as a present in Luxemburg and the blue is some of A' s quilt (which is a WIP now) :) all designed by me :)

 

0 comments: