Úszótáska - sports bag

Thursday, September 24, 2015

Mivel az ovival minden héten úszni is mennek, kellett egy tuti kis tatyó, amibe pont belefér az úszócucc, meg ugye halacskás, és illik a többi ovis cucchoz (zsák és tornazsák). Nem nagy, nem kicsi. És praktikus. A halálom volt a vizes cuccok zacskózása gyerekkoromban... És tuti hogy, 1.elveszett a zacskó, 2.kilyukadt, és minden amúgy is vizes lett, és átázott a táska, 3.kinyílt és minden vizes holmi kijött belőle stb. Ezért én mindjárt olyan táskát terveztem és varrtam, ami belül vízzáró, szóval kifordítva pikkpakk szárad, és nem ázik át. Szóval semmi zacskó, csak bele kell hajigálni mindent.

Ez egy pici méretű sporttáska, hiszen egy hároméves méreteihez és holmijaihoz készült. Az oldalzsebbe pedig pont beleférnek az apróságok, mint pl. hajcsatt.

És ma már másodszor vitte az uszodába. Az én nagylányom <3

A belseje szarad (inside out) :

 

They go to swim every week with her kindergarten group, so I had to sew a sports bag. I designed this one for her swimming stuff. It is made of the fish fabric just to match the other kindergarten bags she uses. Not too big, not too small. And so practical. When I was a child I really hated when I had to put all my wet things into a plastic bag because 1.I lost the bag before, 2.it had a hole on it so everything became wet anyway plus my bag was wet at the end, 3.it opened so all the wet stuff came out etc. So I made this bag with a special fabric inside, so it is simply turned inside out to dry in seconds, plus no plastic bag needed :)

It is quite a small sports bag as it is designed for a three year old. It has one little pocket for the hair accessories or other tiny things.

And today was their second day together in the swimming pool <3

 

 

 

0 comments: