Goodbye 1. - Viszlát 1.

Tuesday, March 6, 2012

Actually this was goodbye 2, the later version, but I have pics of this at the moment, so I decided to share this. Yesterday I sad goodbye to my beloved colleagues (around 80 people) with a cake (actually 4 cakes). Luckily my mum helped me a lot so it took only 2 days to finish them. The bottom floors are about the past and the tops about the future. The green cake is a dark chocolate one, black is a nutcake and the top yellow and baby bottom are chestnut and cream ones. They disappeared in 5 minutes so I was really very happy.

Igazság szerint ez a második búcsú, de mivel ezidáig csak erről van fotóm, ezt teszem közzé előbb. Tegnap elköszöntem a mintegy 80 kollégámtól ezzel a (4) tortával. Szerencsére anyu segített, különben esélyem se lett volna 2 nap alatt befejezni őket. Az alsó szintek a múltat, a felsők a jövőt hivatottak szimbolizálni (na jó, nem nagyon vittem túlzásba a szimbólumképzést). A zöld torta keserűcsokis, a fekete diós, a sárga és a babapopsi pedig tejszínes gesztenyekrémmel volt töltve. 5 perc alatt eltűntek, aminek nagyon örültem. :)

4 comments:

Kirion said...

Azok a tappancsok!!! Megzabálnám (szó szerint) őket! :)

Nagyon ügyik vagytok Bob mamával együtt, csudiszép lett!

Nem akartam soha tanár lenni, de azért most ott lettem volna egy-két szelet kedvéért. :D

Anonymous said...

De csak időlegesen búcsúztál ugye? vagy nem mehetsz majd oda vissza, ha már bölcsis/ovis lesz a kisgyerek? A torta hihetetlen jó! Anna

patchwitch said...

igen, ideiglenesen, bár nagyon rossz vagyok búcsúzásban, és bár nem az, 3 év végtelennek tűnik ebben a pillanatban. de várnak vissza (nagyon, kicsik és nagyok is, úgyhogy szavam sem lehet...)

Amaranta said...

Hamar elrepül, és majd könnyeid törölgetve a meghatottságtól viszed bölcsibe, oviba. Gyönyörű a torta, és biztosan nagyon finom is (volt).