Itt a tavasz! - Spring is here!

Thursday, April 18, 2013

Spring suddenly came...ok, no it was an awfully long winter...but still... When the sun started to shine, the snow melted and it got warmer I realised my poor baby has no hat... The woollen ones are way too hot in 10-15 degrees...

But...after a while I found one which I bought her in autumn... Unfortunately it is still big a bit, so I decided to make her a new one. I used the cute strawberry hat as an inspiration for this one.

The fabric is American, I ordered from Keepsake Quilting years ago.... Now it was high time to be strong enough to take a pair of scissors and cut it. :)

 

A tavasz hirtelen jött... Vagyis dehogy: elképesztően hosszú volt a tél... De mégis....mikor a nap végre előbújt a felhők közül, a hó elolvadt, és meleg lett, rá kellett jönnöm, hogy szegény babámnak nincs sapija. Vagyis van néhány gyapjú, de ezek túl melegek a 10-15 fokban....

De... Kis keresgélés után megtaláltam azt, amit még az ősszel vettem neki, de kiderült, hogy meg mindig nagy.... Így aztán a helyes kis epres sapkát inspirációnak használva elkészítettem ezt a tavaszi sapkát.

Az anyagot még évekkel ezelőtt a Keepsake Quiltingtől rendeltem, ideje volt végre bátran belevágni :)

 

0 comments: