Zibra (zebra) and Moritz monkey

Friday, June 6, 2014

Na azért nem tétlenkedünk mostanában sem. A. Papa megérkezett és hozott nekünk egy közös ajándékot, egy zokni zebra varró készletet. Enyém az összeállítás, T kapja a zoknizebrát. Egy pár zokniból készült. Nem volt nagyon nehéz, és a csomag tényleg mindent tartalmazott, még a tűbefűzőt is! egyedül egy olló kellett hozzá. És ráadásul egy nagyon helyes fémdobozban volt. Tudnak ezek az ausztrálok!

 

És egy másik fotó, bár a majom karácsony előtt készült, szintén egy pár zokniból M számára, s azóta már Németországban él. Szabásmintáját a neten találtam, itt.

 

These days I had the zebra project to do. A. Papa arrived with the sock zebra kit. I made the toy nd T got him. Perfect present for both of us. The kit had everything in it, I only had to add a pair of scissors. And I loved the little box in which the zebra came... Perfect packaging :)

 

And here is another pic, although this monkey was made before Christmas for M. I also used a pair of socksmfor that. This cute monkey lives in Germany at the moment. I found the pattern here.

 

0 comments: