Barlangi pók - the cave spider (?)

Monday, May 26, 2014

Hát, minket is elért a Bogyó és Babóca őrület. A nagy kedvenc, akinek a történetét napról napra és estéről estére eljátsszuk, a barlangi pók. És jött a szülinapja. Tehát kellett egy pók... Ez is a gyors kategóriába tartozó projekt, még úgy is, hogy a picurka sírására figyelve s hozzá rohanva hatalmas bakikat követtem el... De ha az ember figyel, varrógéppel simán a 30 perces kategória.

Hozzávalók: piros plüss (a költözésnél elkeveredett a filc anyag, pedig az volt az eredeti tervben), fekete zseniliadrót (Rayher.hu egy csomó volt a csomagban, két nagy pók is kijön belőle és még marad is), fekete cérna, varrótű, olló, varrógép, tömőanyag.

1. Vágj egy oválist a plüssből!

2. Varrd körbe a lábak közrefogásával!

3. Fordítsd majd tömd ki!

4. Hímezz neki szemet (francia csomó) es szájat!

 

 

És ha már a szülinapi ajándékoknál tartunk, kell egy kép a tortáról is! (Na, az nem 30 perces projekt volt, főleg, hogy valójában négy tortából állt össze)

 

 

My DD loves a Hungarian series translated as "Berry and Dolly". Her favourite is the spider whise story was re-played day by day and also at bath time...So we needed a spider. It is a quick project. If you pay attention on your work (and not on the newborn crying) it is also a 30 minutes Mum project.

You will need: red plush (originally I wanted to use fleece, but it disappeared during our moving), black chenille, black thread, needle, sewing machine, scissors, batting.

1. Cut an oval from the fabric.

2. Sew it together with the eight legs.

3. Fill it.

4. Embroider the eyes (French knot) and the mouth. Enjoy!

And as we are talking about her birthday, let me show her cake, too. (It was not a 30 minutes project... It is Berry and Dolly - four cakes together to make this shape)

 

1 comments:

Julcsi said...

Szupermami:))))