Virágos kardigán, avagy tanuljunk horgolni! Flower cardigan=learn to crochet

Friday, November 21, 2014

Már kb másfél éve kinéztem ezt a darabot és le is töltöttem a mintáját, hogy idén majd, mivel T pont eléri az egyik méretet, meghorgolom neki. Hát belenőtt végre! Sajnos túl jól belenőtt, így jövőre valószínűleg már újat kell csinálnom. Kicsit azért reménykedtem, hogy egy icipicit nagy lesz, de nem :) Nem volt egyszerű egyféle fonalból hat különböző (összeillő) színt szerezni, ami csakúgy megdöbbentett, mint A takarójánál, de végül sikerült és a beszerzett (nyolc) színből T maga válogathatott.

Sokáig tartott, de kész van! És azóta T gyakran "horgol", amit ő csak így mond: "Anyuka, én is kötözök, nézd!" :)

 

About 1.5 years ago I downloaded this pattern and waited for this winter so T will be the size of the pattern :) It is a crochet pattern and I cannot crochet but luckily google is my friend so I managed to make it. It is exactly fits. Unfortunately. I hoped it was a bit bigger than T, but next year a new one should be made. It was not easy to find six colours of the same yarn, but finally we had eight colours so T could choose this six for her cardigan :)

It took a long time and since then T is 'crocheting' quite often. Cute when a 2.5 years old does that :)

 

 

4 comments:

nagyorsolya said...

Csodaszép! Mennyi idő alatt csinálsz meg egy ilyet?

Bob said...

Koszi, Orsi! Hat mivel csak ejszakankent csinaltam es nem is minden nap, eltartottegy honapig, de ha nem az adott korulmenyek lennenek, masfel hetre saccolnam, profi horgolok max egy het... :) tudod, picike, gyorsan keszul ;)

kereni said...

magad ilyen szépet is tud? csak ámulok és bámulok. ügyi vagy!!!

Bob said...

Koszi, de csak most tanultam :)