Babzsak fotel - bean arm chair

Tuesday, February 17, 2015

T imádja a babzsák puffunkat icipici kora óta. Amióta nagy nappalink van, az is nyilvánvaló volt, hogy készül majd neki egy gyerekméretű babzsák fotel. Ami tényleg fotel. (Sőt A is kap egyet, ugyanilyet, csak zöldben, az anyag már megvan, hamarosan meg is varrom, csak még nem tömjük ki.)

Szóval terveztem neki egy fotelt, aminek nagyon örült. Belül van egy alapfotel, amit a karfarésznél körben megerősítettem egy hevederrel, és egy huzat, ami tépőzárral nyitható és az ülőrészhez is rögzül. Tekintettel arra, hogy a szabásmintát is én terveztem a fejemben kialakított vágyott kép mintájára, nagyon örülök, hogy élőben is olyan lett, mint a fejemben volt :) és T annyira örült neki. Hosszan ugrált, majd egész délután ki se szállt belőle.

 

T loves our bean bag since ages.. So I was sure that once she would get one for hefself. It is a really special design for her, made by me. It is like an armchair but in kid size. And A will also get one, a green one, I am sewing it now but we will fill it later when she will be able to use it.

 

So I designed this armchair for her which made her so happy. There is a basic armchair inside. At the arms I sewed on sime soecial fabric just to make it more strong and rigid. The cover can be opened by velcro. There is some velcro on the seat part to, to keep the cover and the basic part together. As it was a full 'by me' design with only the picure in my dreams I am very proud of it :) And she was so happy. She started jumping and then she did nit keave the armchair while afternoon :)

 

0 comments: