Something, the second

Tuesday, September 22, 2009

Yay, finally it is time to show you the second secret something I wrote about. It is a purse (or wallet?) for my colleague (one of the favourites) for her birthday. We had the party last Friday night. It was cool.

J had a very old purse full of .... let's say things..... She really needed a new one but luckily she didn't get anything fit her. So I decided to make one. But it was not easy. I had to spend a lot of time on finding a good pattern which I luckily got from a friend. I had some fabric from the USA ( I ordered fabric once and I was lucky enough to get it all) which has musical instruments on. This is just perfect for J as she is a piano and organ expert. I was so happy to see her smiling!
Here are the photos:


7 comments:

gubike said...

Szia. Én is pénztárcát varrtam a hétvégén. Még nincs kész, pedig a mágneszárakat ki is hagytam direkt. Nem nagyon valószínű, hogy valaha egy újabba fogok.

Abile said...

Ez nagyon szép lett! El is hiszem, hogy nagy öröm volt a kollégádnak!

Juhizs said...

Micsoda klassz anyaga van(volt) Magácskának, ezzel öröm lehetett dolgozni.

Anonymous said...

Gratulálok!

Remélem, hogy elgalább úgy örült, aki kapta, mint aki az alább bemutatott barna táskát kapta tőled. /a táska gazdája azért még jobban örült/
büszkeségem a rokonommal kapcsolatban leirhatatlan!!!
F/Ka/

Unknown said...

nice. You have some lucky friends!!!

chrissie mags are on there way!!

Cheers G

patchwitch said...

Köszönöm a kedves hozzászólásokat :D

Geniene, can you e-mail me the prize plus a place to send them? (like bank numbers or so....)
And thank you sooosoooooooooo much!!!!

Juhizs, igen, ez egy amerikai darab, az egyetlen általan rendelni mert csomagból....és pont jó a zongoramániásnak :D, aki azóta is roppant büszkén dicsekszik szerzeményével, úgyhogy nekem is hízik a májam :D

Lhassa said...

Elles sont très belles tes pochettes !