Halloween time starts....

Tuesday, October 27, 2009


I mean, started.... When I made these invitations to my halloween guests. Did I mention that I love the orange-black combo.... with spiders?

11 comments:

Kicsoda said...

NAGGYON kiraly!!! mibol van a laba?

patchwitch said...

it's easy dear! It is just a spider cut out with loooong legs, then I folded the legs in the middle. I stack them to the paper but after I had made them I realized they could stand alone on these folded legs (I used 'fotokarton')But I used one piece for each, no glue....Isn't it simple?
:D
Will you make some too?

Lvica said...

Húúú, de tutik!:))) Mesélj, milyen buli lesz nálatok? Rám általában nagyon hülyén néznek, ha elmondom, hogy mennyire imádjuk a Halloweent. Aztán a bulin meg mindenki megszereti, sőőőőt, egészen rászokik.:) A kisfiam angol csoportjában múltkor megkérdezte a tanítónéni, milyen ünnep közeledik, tudja-e vki. Ő mondta egyedül, hogy a HW. A többiek szerint a Karácsony.:) Nagyon büszke volt magára, hogy megdícsérték.:) S úgy jött haza, hogy azt kérdezte, oké, trick or treat, na de mi az a smell my feet?:))))

patchwitch said...

hát, én narancssárga mániás vagyok, így a halloween az én ünnepem :D nagyon szeretek tököt faragni (vannak is valahol nagyon régi bejegyzésekben, még a legelejéről, azt hiszem. Tavaly teszteltem a kollégáimon (a barát jellegű kollégákon) és nem borultak ki nagyon. Volt temetőtorta meg varázslósapi meg ilyesmi... Hozzánk nem jönnek gyakran vendégek (khm...rendetlen lakás), ezért ilyenkor igyekszem valamit csinálni. Ez lesz a masodik, merészebben próbálom, tradícionális kaja lesz,meg rémisztő. Gyerek nincs, szóval az a rész kilőve. Nem szeretem, hogy nálunk minden ünnep sírós, így dacolok és halloweenezünk. vannak a tavalyiról képek, főleg kajafront, nem nagy buli, de mégis (nekem nagy szám, mert nem tudok főzni, de ilyenkor igyekszem kitenni magamért...)de remélem, egyszer ott leszek egy igazi halloween partin :D
ücsörgős, röhögős, max. darts-ozós, persze nem jelmezes lesz... kezdetnek ez is jó :D

Abile said...

Félelmetesen jók! :o))

Kicsoda said...

ezt nezzetek meg: http://urbanpaisley.blogspot.com/
izleses es egyszeru dolgok!!
pokkal igyekszem:-)

patchwitch said...

nézem, hajrá, drága! tényleg nagyon egyszerű!!!!! Higgy nekem! :D

Anonymous said...

Ezek marha jók! Azért a főzési tudományodat enyire nem szólnám le, mint ahogy te teszed, de a sütési tudományod az nagyon jó!!!!
Ezt én mondhatom elfodultság nélkül rokon!!!
F/ka/

patchwitch said...

Édes vagy, de már mindenki tudja, hogy az anyukám vagy, és én is, hogy ilyenkor te írsz:D
és a főzési tudományom 0, különösen ezekhez a ladykhez viszonyítva :D

Czkriszta said...

Azt hiszem egyikünk sem az ételeidért kedvelt meg! :o)

patchwitch said...

imádlak ezért a mondatért :D abban a hihetetlen röhögcsélésben úgysem lehetne főzni :D minden kilötyögne a rázkódástól :D