Capries 2014 - 2014 nacijai bevezetés

Thursday, July 10, 2014

Tavaly annyira bejöttek nekünk a capri nacik, hogy biztos voltam benne, idén is kell varrnom párat. Merthogy T fut-szalad, de nem figyel, így a térdéről az első rövidgatyás séta első öt percében lejött minden bőr. De 40 fokban hosszú gatyában..az meg mégiscsak kínzás. Így marad(t) a caprinaci, ami szellőzik is, és mindketten nagyon szeretjük. De a pelus miatt kissé nehéz a méretekre adni, így aztán a szabásintát egy tesztanyagon próbáltam ki, majd tökéletesítettem (ebből az anyagból sok van itthon). Meglepetésemre egészen jó lett. Picit bő és hosszú a szára, de T imádta, csak felpróbáltatni akartam, de nem volt hajlandó levenni:)

 

 


Aztán gyors rajzolgatás, szűkítés itt, rövidítés ott, és már készült is "gombás nacim", ahogy T hívja... A gombás applikació nélkül benne van a 30 perces projektek között, de időigényes flikkflakkok tervezésével könnyen ki lehet ebből az intervalluból csusszanni.

 

 

Last year we loved capries so much I had to make some this year, too. T is running around and falls over time by time... During the first walk in shorts in the first five minutes she lost all her skin from her knees.. But wearing long pants in 40 degrees is simply cruel. And the solutions are capries that we both love. First I made a test piece, as patterns can be tricky with nappies.. But I have tons of this blue fabric so I bravely cut in it. And surprisingly it turned out great. It was a bit loose and long but T loved it so much she didn't want to take them off...

 

Then I made quick changes on my pattern and here came the "mushroom capries" as she calls them. Without the mushrooms this is a 30 minutes project but with "extras" you will need more time.

 

3 comments:

Julcsi said...

Szupeeeer lett! Azok a kezek a mobilos fényképen...!!!:)))

nagyorsolya said...

Irtó jók! Varrnál nekünk is párat jövőre? Mondjuk sima lenvászonból, vagy valami hasonló, semmi flikkfakk. Nem ingyen! :)

Bob said...

Persze Orsi, de ne viccelj! :) mar egesz gyorsan megy... :))