Watermelon skirt-dinnyeszoknya

Saturday, July 26, 2014

Azért (is) szeretek Tnek varrni, mert mindig elképeszt, hogy egy kis darab maradék anyagból egész ruhadarabokat lehet neki csinálni. Így történt ez most is. Volt egy kis maradék lepedővászon, amiből harom varrással és egy kis gumival szoknya lett.

Aztán némi festék (columbus), két fagyis doboz és négy perc a mikróban és kész!

 

Na jó, nem... Száradás után alkoholos filccel (mert a textilfilcem ki tudja, melyik dobozba került a költözésnél) magok készültek...

És reggel jött T: Hűha! Nagyon tetszik! Kőősziiii :)

 

One reason why I love sewing to T ia that small fabric pieces can make whole dresses for her... It happened this time, too. I had some remain (sheet) fabric. With three sewed lines it became a skirt. 4 minutes in a microwave in icecream boxes with two colours of dyes and it was ready!

Ah, no... Black pen for the seeds ( I lost my textile pen whole moving so I used alcohol ones..)

And T looked at it in the morning said:" wow! I love it do much! Thank youuuu!

 

5 comments:

Czkriszta said...

Jaj de cuki! Irigyellek, nekem nincs bátorságom a ruha varráshoz. Állandó harcot vívok a lányommal, mert ő még el is magyarázza, hogy "itt,levágott,ott bevarrod és már kész is " Én meg jövök a félelmeimmel és csak ennyi a vége: Jajjj anyu!

anyahajó said...

Csucs!

Bob said...

Koszi csajok! Kriszta, ne viccelj! Igaza van! Itt ott levagod es kesz! Mi a legrosszabb? Hogy nem sikerul es kuka.kezdd a turkaloban, mert parszaz forint a max veszteseg ami erhet, vagy nagy siker es egy uj kedvenc ruhadarab! Jo, nyilvan nem a Tommy Hilfiger cuccok szetvagasaval kezdenem, de itt is egy darab lepedovaszonrol beszelgetunk, meg ket zavsko columbusrol. Max 400 ft...higgy a lanyodnak! Meg tudod csinalni! :)

Kriza said...

hát ez nagyon szuper lett, igazán eredeti, és remekül áll Tnek :-) ügyes vagy!!

Bob said...

Koszi Kriza :))