Kakaós baracklekvàr - Apricot jam with cocoa powder

Saturday, July 26, 2014

Ez a poszt főként azért íródott, mert képtelen vagyok recepteket megjegyezni, így talán sikerül :)

A múltkor különleges baracklekvár receptet kerestem, így találtam rá Ízbolygóra. Az itteni alapötlet is tőle származik, köszönet érte!


Kakaós-fahéjas baracklekvár

Kb. 1,3 kg barack

2 ek. Kakaópor

1 ek fahéj

3 ek Marsala

9 ek nádcukor

Dzsemfix 3:1

A szokásos módon (mint a múltkori receptnél) készült.

3 kicsi üveg lett belőle.

Aki megcsinálja, számoljon be, hogy ízlett-e neki! :)




This post is mainly about my silly brain...I cannot remember recipes i hope this post will help.

Some days ago I was looking for special apricot recipes. I found Ízbolygó's blog. I found the inspiration of this recipe there.

Apricot jam with cocoa powder and cinnamon

1,3 kg apricot

2 Tsp cocoa powder

1 Tsp cinnamon

3 Tsp Marsala

9 Tsp brown sugar

Pektin or something similar

The process is the same I used last time. I have three small jars.

If you make it, tell me how it turned out :)



 

0 comments: